Президент ЄС: Євросоюз підтримає Молдову в реалізації перспективи євроінтеграції конкретними діями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент ЄС: Євросоюз підтримає Молдову в реалізації перспективи євроінтеграції конкретними діями

Казна та Політика
149
Європейський союз підтримає Молдову в реалізації перспективи європейської інтеграції конкретними діями, заявив президент ЄС Херман ван Ромпей на зустрічі з прем'єр-міністром Молдови Володимиром Філатом, який прибув до Брюсселю для участі в засіданні Ради із співпраці Молдова-Євросоюз, повідомили РБК в молдовському уряді. За словами Х. ван Ромпея, для майбутнього Молдови надзвичайно важливі проєвропейські і прореформістські зобов'язання молдовського уряду.
Він заявив, що націленість і політична воля уряду Молдови йти шляхом реформ і європейської інтеграції сприятимуть вирішенню проблем, з якими стикається республіка в даний час.
В свою чергу, прем'єр-міністр Молдови зазначив, що нове керівництво республіки включилося в масштабний процес реформ і конкретних дій з метою модернізації державних інститутів і впровадження європейських стандартів і цінностей. В.Філат також зазначив важливість фінансової допомоги, що надається Європейським союзом. Він зробив огляд огляд відносин Молдови із сусідніми країнами, відзначивши значне їх поліпшення за останній час.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас