Dubai World просить у кредиторів відстрочення з виплати боргів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dubai World просить у кредиторів відстрочення з виплати боргів

Кредит&Депозит
460
Конгломерат Dubai World, як очікується, в понеділок проситиме у ключових кредиторів додатковий час на сплату боргів, проте не надасть їм нової інформації про перспективи повної сплати, повідомляє 20 грудня Reuters.
Провідна компанія емірату Дубаї, борги якої досягають $22 млрд., мабуть, формалізує запит на призупинення платежів на зустрічі приблизно з 90 кредиторами, яка відбудеться в Торговельному центрі Дубаї.
Хоча ця зустріч важлива, вона, ймовірно, буде лише проміжним кроком в тривалому процесі, і джерела в банківських колах не чекають обговорення детальних пропозицій про умови відстрочення.
"Визначеність, безумовно, є головним пріоритетом, - заявив банківський аналітик EFG-Hermes Раджив Мадха (Raj Madha). - Зрозуміло, що призупинення це не ідеальний варіант. Проте призупинення з чітким уявленням про те, коли будуть отримані платежі, або про розміри цих платежів можна буде назвати результатом".
ЗМІ Дубаї, із посиланням на анонімні джерела, повідомили в неділю, що емірат може повністю розплатитися з кредиторами. Місцеві газети стверджують, що високопоставлені представники Дубаї, що перебувають в Британії і США з місією з відновлення довіри, заявили фінансовим лідерам в Лондоні, що повне повернення всіх банківських кредитів обговорюється як середньострокова можливість.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас