Інвестиційний банк J.P. Morgan збиває ціни на нерухомість у Нью-Йорку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестиційний банк J.P. Morgan збиває ціни на нерухомість у Нью-Йорку

565
Інвестиційний банк JPMorgan Chase уклав днями договір про продаж 23-поверхового хмарочоса на Манхеттені за 105 млн доларів, тобто трохи менше ніж за 100 доларів за квадратний фут (близько 960 доларів за кв. м), пише New York Post. Експерти вважають, що це хороша ціна для операції. Хмарочос купив ріелтор Capstone Equities, якому належить нерухомість в нижньому Манхеттені.
Ціна операції дає новий рівень для манхеттенської нерухомості, оскільки J.P. Morgan - один з найбільших гравців цього ринку. Банк продав хмарочос Four New York Plaza, загальна площа якого складає 1,1 млн кв. футів. Інвестиційний банк здавав половину цієї нерухомості. Трохи раніше раніше найбільша в Америці страхова компанія AIG продала свою манхетенську штаб-квартиру приблизно за аналогічну суму.
Проданий компанії Capstone хмарочос - не єдиний об'єкт, виставлений J.P. Morgan на продаж. Всього на початку року банк виставив на продаж 24 об'єкти нерухомості, що стало однією з найбільших пропозицій на ринку нерухомості США.
Між тим американський ринок нерухомості, що став причиною світової економічної кризи, починає відновлюватися. За даними Міністерства торгівлі США, в листопаді кількість новобудов збільшилася на 8,9%, до 574 тисяч. Темп зростання кількості новобудов в листопаді був максимальним з травня поточного року, що може свідчити про поступове оздоровлення ринку нерухомості, говориться в звіті міністерства. Так, кількість дозволів на будівництво в листопаді 2009 року збільшилася на 6% і склала 584 тисячі, що стало максимальним показником з листопада 2008 року.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас