У Луганську виник хлібний ажіотаж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Луганську виник хлібний ажіотаж

Аграрний ринок
859
У Луганську через обмежений під`їзд до підприємств торгівлі та основних виробників продуктів харчування порушено графіки доставки товарів першої необхідності, зокрема, хліба та хлібобулочних виробів і, як наслідок, виник ажіотажний попит серед населення. Про це повідомили УНІАН в управлінні розвитку споживчого ринку і сфери послуг Луганської міської ради.
На сьогодні основні підприємства виробники хліба і хлібобулочних виробів ВАТ "Коровай" (хлібокомбінати №1, №2, №3, №4) фірма "Агротон", підприємства ЗАТ "Луганськмлин", пекарні фірми "ЛІА" (супермаркети "Абсолют" ), пекарні супермаркетів "Лелека" працюють у посиленому режимі. Зокрема підприємство "Коровай" на сьогодні збільшило випічку хліба на добу на 5 тонн більше, ніж зазвичай.
З керівництвом цих підприємств міською владою проведена робота про необхідність збільшення обсягів виробництва хліба в період надзвичайної ситуації, організації своєчасної доставки продукції на підприємства торгівлі, мобілізації усіх наявних засобів і ресурсів.
З огляду на теперішню ситуацію, керівництво міста звернулося до підприємств торгівлі, супермаркетів, торгових центрів, ринків про необхідність очищення від снігу під`їзних колій, що прилягають до території своїх підприємств, для забезпечення завезення товарів першої необхідності і безперешкодного підходу жителів міста до підприємств торгівлі.
Як передає кореспондент УНІАН, 17-18 грудня у луганських магазинах хліба майже не було. Сьогодні при завезенні хліба в звичайних обсягах, за рахунок ажіотажного попиту населення, хліб розкуповується дуже швидко, прилавки магазинів залишаються порожні. Ситуація загострюється ще й тим, що у віддалені райони міста, особливо це стосується приватного сектора Кам’янобрідського району, ускладнено проїзд снігоприбиральної техніки.
Для стабілізації ситуації на споживчому ринку Луганська міська влада звернулася до жителів міста з проханням купувати ту кількість хліба, яка необхідно їх родинам для добового споживання.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас