Пенсіонери отримали роз'яснення щодо доплат уряду до пенсій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пенсіонери отримали роз'яснення щодо доплат уряду до пенсій

Казна та Політика
388
Пенсіонери отримали роз'яснення щодо доплат уряду до пенсій. Про це повідомили в управлінні зв'язків із ЗМІ Секретаріату КМУ.
За словами міністра праці і соціальної політики Людмили Денисової, кожен пенсіонер одержав листи з детальними роз'ясненнями щодо розміру пенсій після прийняття закону про підвищення соціальних стандартів і щодо доплат уряду.
Коментуючи заклик Партії регіонів звертатися до суду з вимогою підвищення пенсій, Людмила Денисова підкреслила, що це передвиборча технологія Партії регіонів: "Люди розуміють, що це просто обман". "Ми кожному громадянинові послали листи, де чітко написали, яку доплату він отримає згідно із законом про підвищення соціальних стандартів і який розмір після встановлення доплат уряду. І кожен пенсіонер побачить і зрозуміє, що Партія регіонів використовує людей як електорат", - відзначила Людмила Денисова.
Також, за її словами, протягом 2009 року уряд 5 разів збільшував пенсії громадянам, а за 2 роки збільшення пенсій відбулося на 65%. "Ми намагатимемося і в 2010 році підвищувати розміри пенсій громадянам", - сказала міністр.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас