"Київенерго" заявляє, що подає тепло відповідно до зовнішньої температури — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" заявляє, що подає тепло відповідно до зовнішньої температури

Енергетика
855
АК "Київенерго" подає теплоносій споживачам Києва в межах норми і відповідно до зовнішньої температури. Про це повідомили в прес-службі компанії.
Повідомляється, що температура теплоносія на виході з ТЕЦ і станцій теплопостачання енергокомпанії сьогодні складає 92 градуси, що відповідає температурному графіку.
В компанії також відзначили, що "Київенерго" попереджена про циклон, який наблизився до України, і готова до снігопадів і посилення морозів.
"З приходом морозів нам довелося попросити у газопостачальних компаній збільшення об'ємів подачі газу теплоджерела "Київенерго".
Оскільки прийшли до розуміння і не маємо проблем з отриманням палива, то температура теплоносія підвищена. Рівень подачі газу сьогодні є достатнім для того, щоб теплоджерела компанії надавали теплову енергію споживачам у межах норми", - прокоментував технічний директор АК "Київенерго" Олександр Зайцев.
"Залишається проблема з придбанням мазуту для створення резервного запасу палива на ТЕЦ "Київенерго". Як відомо, вартість цього палива є надвисокою на ринку, що є економічно недоцільним для збиткової теплоенергетики. Але сподіваюся, що найближчим часом це питання буде вирішено", - додав О.Зайцев.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас