В Італії заарештована нерухомість мафіозного клану на 20 мільйонів євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Італії заарештована нерухомість мафіозного клану на 20 мільйонів євро

Кримінал
346
Італійська поліція заарештувала нерухомість в Тоскані та провінції Кремона, яка належить членам мафіозного клану "Касалеси", що входить до складу неаполітанської "Каморри", повідомляє Agence France-Presse. Загальна вартість заарештованого майна оцінюється в 20 мільйонів євро.
Крім будинків і вілл, арешт також був накладений на декілька банківських рахунків і страхових контрактів. Все заарештоване майно пов'язане з сім'єю мафіозі Мікеле Загаріа (Michele Zagaria), який входить до списку найзаможніших злочинців Італії. Загаріа перебуває в розшуку з 1995 року, в 2008 році його заочно засудили до довічного ув’язнення за низку вбивств та інші злочини.
Останнім часом італійська поліція заарештувала відразу декілька ватажків місцевих мафіозних кланів. Так, з 5 по 7 грудня був затриманий ватажок клану "Капелло" Сальваторе Карузо, а також Джанні Ніккі і Гаетано Фіданцаті, яких вважають одними з керівників сицілійської "Коза Ностри". Ніккі й Фіданцаті до арешту входили в список найбагатших злочинців Італії.
Прем’єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі заявив тоді, що арешти ватажків "Коза Ностри" є красномовною відповіддю на звинувачення на його адресу в зв'язках з сицілійською мафією.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас