Мінфін: Рішення про докапіталізацію "Родовід банку" у зв'язку з виплатами вкладникам банку "Надра" може бути прийнято на поточному тижні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін: Рішення про докапіталізацію "Родовід банку" у зв'язку з виплатами вкладникам банку "Надра" може бути прийнято на поточному тижні

Казна та Політика
1285
Рішення про докапіталізацію "Родовід банку" у зв'язку з переведенням до цього банку зобов'язань із депозитів фізичних осіб банку "Надра" (обидва Київ) може бути прийнято на поточному тижні, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" в.о. міністра фінансів Ігор Уманський.
"Обсяг докапіталізації визначатиметься шляхом різниці між обсягом пасивів, які прийматиме "Родовід банк", і реальною вартістю активів. Якщо буде співпраця з боку Національного банку, тимчасової адміністрації банку "Надра", це (рішення про докапіталізацію "Родовід банку") може бути прийняте до кінця майбутнього тижня. Формальна ініціація - за Національним банком України, він - регулятор, він приймає рішення", - сказав Уманський.
Як повідомлялося, прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила про переведення зобов'язань із депозитів фізичних осіб банку "Надра" до "Родовід банку" до кінця поточного року.
"Родовід банк" бере участь в урядовій програмі рекапіталізації банків: уряд отримав під контроль 99,97% акцій банку.
Як повідомлялося, Кабінет міністрів України прийняв рішення про докапіталізацію "Родовід банку" на суму 5,6 млрд грн. для виплати депозитів вкладникам "Укрпромбанку".
Статутний капітал банку за січень-вересень 2009 року збільшився в 6,4 рази - до 2,809 млрд грн
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас