Прем'єр: Євро-2012 буде профінансовано в повному обсязі. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр: Євро-2012 буде профінансовано в повному обсязі.

Казна та Політика
327
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко запевняє, що футбольний Чемпіонат Європи 2012 р. буде профінансовано в повному обсязі. Про це голова уряду заявила під час робочої поїздки до Львівської обл., повідомляє прес-служба Кабміну України. "До середини лютого у нас є фінансовий ресурс, і ми робитимемо все, щоб Євро-2012 фінансувалося достойно, а після лютого вже будуть відкриті всі можливості, будуть відкликані всі вето, і Україна буде жити і розвиватися стабільно і нормально", - заявила глава уряду.
Нагадаємо, 11 грудня виконавчий комітет УЄФА на своєму засіданні затвердив остаточний список міст, що прийматимуть фінальну частину Чемпіонату Європи з футболу 2012 р. З українського боку Євро-2012 приймуть Київ, Донецьк, Львів і Харків. Крім того, відповідно до рішення, фінальний матч чемпіонату відбудеться в українській столиці.
Нагадаємо також, що 8 грудня Кабмін України виконав вимогу УЄФА щодо авансового фінансування підготовки до футбольного Чемпіонату Європи 2012 р. У тексті урядової постанови говориться, що дозволяється оплата матеріалів, конструкцій, виробів та робіт, які необхідні для підготовки в I кварталі 2010 р. стадіонів, аеропортів та другої нитки головного міського каналізаційного колектора в Києві.
На реконструкцію НСК "Олімпійський" виділили 135,7 млн грн. 50 млн грн буде витрачено на реконструкцію стадіону у Львові, 35 млн грн - на підготовку міжнародного аеропорту "Бориспіль", ще 106,1 млн грн - на аеропорт у Львові. На реконструкцію аеропортів в Харкові і Донецьку буде виділено 61,8 млн грн і 119,8 млн грн відповідно. 46,2 млн грн планується заплатити за будівництво другої нитки головного міського каналізаційного колектора біля НСК "Олімпійський".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас