Тимошенко: В Україні не буде другої хвилі кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко: В Україні не буде другої хвилі кризи

Казна та Політика
812
В Україні не буде другої хвилі кризи, найважчий період кризи наша держава вже пройшла, і протягом останніх п'яти місяців економіка демонструє становлення і зростання, вважає Юлія Тимошенко.
"Якщо раніше були прогнози відомих світових економістів про те, що в січні почнеться друга хвиля світової кризи, то цього не буде. Сьогодні вже всі економіки світу починають поступово вставати на ноги. Також і наша економіка вже п'ять місяців, якщо брати місяць до місяця, демонструє певне становлення", - заявила Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко.
Як повідомила прес-служба Прем'єра, на її думку, до кінця березня або максимум в другій половині наступного року будуть відновлені доходи до Державного бюджету, а за першу половину 2010 року вдасться стабілізувати всю фінансову систему.
"З того часу, коли закінчиться політичний хаос - а я розраховую, що він закінчиться в кінці лютого - максимум на початку березня, - нам для того, щоб відновити стабільність фінансової системи і відновити баланс бюджету, знадобиться 2-3 місяці", - запевнила глава уряду.
"Я добре знаю, як тримати макрофінансовий баланс бюджету, я думаю, що ми завершимо кризу, не порушивши зобов'язань перед своїми громадянами", - резюмувала Прем'єр-міністр України.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас