АУБ прогнозує скорочення витрат емітентів облігацій після відміни обов'язкового рейтингування цінних паперів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АУБ прогнозує скорочення витрат емітентів облігацій після відміни обов'язкового рейтингування цінних паперів

Фондовий ринок
159
Асоціація українських банків прогнозує скорочення витрат емітентів облігацій після відміни обов'язкового рейтингування цінних паперів.
Про це говориться в повідомленні АУБ.
"Відміна обов'язкового рейтингування емітентів і рейтингування випусків цінних паперів дозволить отримати істотну економію фінансових ресурсів при емісії цінних паперів", - говориться в повідомленні.
Обов'язкове рейтингування, як підкреслює АУБ, в умовах монополізації ринку призводило до штучного завищення цін на такі послуги і значно збільшувало витрати емітентів на організацію емісії цінних паперів.
В цьому зв'язку АУБ позитивно оцінює відміну Державною комісією з цінних паперів і фондового ринку обов'язкового рейтингування цінних паперів і емітентів цінних паперів.
Як повідомляло агентство, в червні після призначення главою ДКЦПФР Сергія Петрашка, одним з перших рішень комісії стала відміна обов'язкового рейтингування емітентів облігацій.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас