США продовжують підтримувати плани "індивідуального вступу" Росії до СОТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США продовжують підтримувати плани "індивідуального вступу" Росії до СОТ

224
США, як і раніше, підтримують плани вступу Росії в Світової організації торгівлі (СОТ). Це підтверджено в повідомленні для преси, поширеному прес-службою представника США на торгівельних переговорах в ранзі члена кабінету Рональда Кірка за підсумками зустрічі, що відбулася в Женеві, з міністром економічного розвитку Росії Ельвірою Набіулліною.
Згідно з повідомленням, Кірк підтвердив, що США "продовжують підтримувати індивідуальний вступ Росії до СОТ і готові йому сприяти". Як відзначає ІТАР-ТАРС, це формулювання протиставило планам одночасного приєднання до СОТ цілого Митного союзу трьох країн - Росії, Білорусії та Казахстану.
В повідомленні вказується, що Кірк "підкреслив необхідність, що також зберігається, для Росії відкрити свої ринки для американської м'ясної продукції і м'яса птиці відповідно до існуючих угод, а також світових медичних і наукових стандартів". Це ще одна традиційна "гаряча тема" торговельно-економічного діалогу двох країн, бо Росія неухильно відстоює власні жорсткі санітарні стандарти і норми при закупівлях продовольства.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас