Росія може призупинити своє членство у ВООЗ через корупційну змову фармацевтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія може призупинити своє членство у ВООЗ через корупційну змову фармацевтів

Казна та Політика
424
Росія може припинити своє членство у ВООЗ через корупційну змову медиків організації, про це заявив депутат Держдуми Ігор Баринов.
На думку депутата, Росія не може не відреагувати на звинувачення на адресу ВООЗ. Баринов заявив, що російським фахівцям необхідно провести всебічне розслідування у зв'язку з корупційним скандалом у ВООЗ, і тільки тоді прийняти рішення про доцільність участі Росії в роботі організації.
Як зазначив Баринов, Росія витратила на боротьбу з вірусом "свинячого грипу" біля 4 млрд. руб., які могли б бути витрачені на вирішення інших актуальних проблем.
Нагадаємо, експертів ВООЗ звинувачують в змові з провідними фармацевтичними компаніями. З'явилася інформація про те, що багато науковців, які засідають в різних комітетах ВООЗ, отримують гроші від гігантів світової фарміндустрії за активну пропаганду тотальної вакцинації проти A/H1N1 і противірусних препаратів. Додамо, продажі фармкомпаній дійсно значно зросли: фармацевтичні заводи і до цього дня працюють в чотири зміни і практично на ходу розширюють свої виробництва. Проте, у ВООЗ вже заявили, що не відмовляться від послуг провідних світових фахівців на тій лише підставі, що вони зацікавлені в просуванні якоїсь певної стратегії боротьби з грипом.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас