Ринок праці в ЄС скоротився на 4 млн. робочих місць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ринок праці в ЄС скоротився на 4 млн. робочих місць

Казна та Політика
282
Від початку кризи ринок праці в ЄС скоротився на 4 млн. робочих місць.
Як передає власний кореспондент УНІАН в Брюсселі, про це свідчить оприлюднена сьогодні 21-а річна доповідь Єврокомісії про зайнятість в Європі.
В документі відзначається, що удар кризи був ослаблений за рахунок переведення частини працівників на неповний робочий день і впровадження інших схем. Разом з тим в доповіді сказано, що ці короткострокові дії не можуть забезпечити успішного виходу економіки ЄС з кризи, а тому відповіддю ринку праці мала б стати підготовка до переходу до економіки з низьким рівнем викидів СО2 в атмосферу, для чого знадобиться чимала кількість висококваліфікованої робочої сили.
“Ця доповідь демонструє, наскільки важливим є пошук відповідності між короткостроковою відповіддю на кризу і нашими довгостроковими структурними реформами. Ці реформи - необхідні для економіки ЄС і його ринку праці для виходу з нинішньої складної ситуації добре підготовленими до майбутніх викликів”, - заявив із цього приводу комісар ЄС з питань зайнятості, соціальних справ і рівних можливостей Володимир Шпідла.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас