США переглянуть результати третього кварталу в бік зниження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США переглянуть результати третього кварталу в бік зниження

Казна та Політика
232
За оцінками економістів, повернення американської економіки до зростання в третьому кварталі було не таким сильним, бо торговельний дефіцит збільшився, а компанії продовжували агресивно знижувати матеріальні запаси, повідомляє Reuters.
За прогнозом 66 економістів, опитаних Reuters, показники реального зростання ВВП будуть переглянуті в бік зниження і складуть в річному перерахунку 2,9%, а не 3,5%, як повідомив уряд США в жовтні.
Це все одно буде перший квартал, що завершився зростанням, після чотирьох кварталів спаду. Проте останні дані свідчать про те, що первинні оцінки уряду були надмірно оптимістичними.
"Серед компонентів, перегляду яких ми чекаємо, буде збільшення торгівельного дефіциту, більший спад інвестицій нерезидентів, невелике зниження показників зростання споживчих витрат і значніше зменшення матеріальних запасів, - вважають економісти Barclays Capital. - Незважаючи на ймовірний перегляд у бік зниження, ми впевнені, що третій квартал залишиться кварталом відновлення економіки".
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас