У Києві порушено кримінальну справу за фактом шахрайства на 36 млн грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві порушено кримінальну справу за фактом шахрайства на 36 млн грн.

Кримінал
2046
В Києві порушено кримінальну справу за фактом шахрайства на 36 млн грн., повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.
Головним слідчим управлінням МВС України за матеріалами Головного управління боротьби з організованою злочинністю МВС України і УБОЗ ГУМВС України в м. Києві порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.190 (шахрайство, здійснене в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу України за фактом заволодіння не встановленими особами грошовими коштами акціонерного комерційного банку "Європейський" в особливо великих розмірах, шляхом отримання іпотечного кредиту в сумі 36 млн грн., чим завдано банківській установі збитку на вищезгадану суму.
Зазначені кошти були отримані під заставу неіснуючої земельної ділянки загальною площею 6 га, в Обухівському районі Київської обл., оформленої на громадянина, який насправді цю земельну ділянку у власність не отримував. Акт права власності Управлінням земельних ресурсів ніколи не видавався, він був створений фіктивно, в органах Державного земельного кадастру Обухівського району відповідна технічна документація відсутня.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас