Кабмін продовжив до 2013 поетапне приведення цін на енергоносії для споживачів до рівня обґрунтованих — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін продовжив до 2013 поетапне приведення цін на енергоносії для споживачів до рівня обґрунтованих

Енергетика
378
Кабінет Міністрів продовжив до 2013 року розробку пропозицій і здійснення заходів щодо поетапного приведення цін на енергоносії для населення та інших категорій споживачів до рівня, який відповідає витратам на їх виробництво (видобуток), постачання і передачу (транспортування). Про це йдеться у розпорядженні уряду №1385 від 18 листопада.
Своїм рішенням уряд вніс зміни в комплексний план заходів щодо забезпечення фінансової стабілізації підприємств паливно-енергетичного комплексу, затверджений розпорядженням Кабміну №167 від 28 травня 2005 року.
Раніше розробку і виконання вказаних заходів передбачалося провести впродовж 2007-2009 років.
Кабмін також продовжив терміни виконання низки інших заходів.
Зокрема, до 2011 продовжена розробка і затвердження методик формування цін на послуги з централізованого диспетчерського управління об'єднаною енергосистемою України, а також тарифів на ринку додаткових послуг.
Крім того, до 2011 продовжена розробка і затвердження основних нормативно-правових актів зі створення і впровадження системи комерційного обліку електроенергії та інформаційного обміну на оптовому і роздрібному ринку електроенергії.
Також до 2011 року уряд продовжив розробку і впровадження стандартів якості надання послуг з постачання електроенергії з метою захисту прав споживачів.
Як повідомлялося, Світовий банк відзначає необхідність підвищення тарифів на енергоресурси для населення України.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас