Викрадені 1,25 млрд рублів у повному обсязі повернено на рахунок Пенсійного фонду РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Викрадені 1,25 млрд рублів у повному обсязі повернено на рахунок Пенсійного фонду РФ

Казна та Політика
379
Викрадені з Пенсійного фонду РФ 1,25 млрд рублів у повному обсязі повернено на рахунок ПФР в Центральному банку РФ, повідомив Банк Росії.
"13-16 листопада 2009 року невстановленими особами була зроблена спроба розкрадання грошових коштів Пенсійного фонду Російської Федерації з рахунку в Центральному банку Російської Федерації. Спробу розкрадання грошових коштів було викрито. Гроші в повному обсязі (1 мільярд 250 мільйонів рублів) повернені на рахунок Пенсійного фонду", - йдеться в повідомленні ЦБ РФ.
Раніше сьогодні повідомлялося, що з рахунку ПФР пропали 1,25 млрд рублів. Головне слідче управління з'ясувало, що 13 листопада увечері невідомий приніс в Операційне управління Центробанку два фальшиві платіжні доручення від імені Пенсійного фонду. У наданих Банком копіях розпоряджень виявлено фальшиву печатку ПФР і підроблені підписи співробітників, а також невживані коди бюджетної класифікації. При цьому Пенсійний фонд заперечує можливість розрахункової помилки при видачі платіжних доручень.
За фактом розкрадання слідчим управлінням УВС Центрального адміністративного округу м. Москви було порушено кримінальну справу по ч.4 ст.159 УК РФ "Шахрайство, здійснене організованою групою або в особливо великому розмірі".
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас