"Родовід Банк " починає реєстрацію вкладників "Укрпромбанку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Родовід Банк " починає реєстрацію вкладників "Укрпромбанку"

Кредит&Депозит
5937
Сьогодні в "Родовід Банку" починається реєстрація вкладників-фізосіб "Укрпромбанку", депозити яких (6,9 мільярда гривень, що належать 461 тисячі осіб) за рішенням НБУ передані до "Родоводу", повідомляє видання "Сьогодні"
Ходити для цього нікуди не треба, реєстрація проводиться лише за телефоном: 044-200-10-90, 8-800-50-8888 або на сайті. І посилання на сайті, і реєстрація за телефоном почнуть працювати після 9.00 ранку вівторка.
Вкладнику, аби реєструватися, потрібно назвати свої ПІП, серію і номер паспорта, код і номер депозитного договору (вказаний на бланку договору з "Укрпромбанком"), а також повідомити, де йому зручно отримати свої гроші або переоформити рахунок. Після цього клієнта внесуть до загальної електронної черги, причому, принцип такий - хто як додзвонився, той таке місце і зайняв, термін закінчення депозиту враховуватися не буде. Відразу після реєстрації повинні повідомити, коли і куди йти за готівкою. Також можна відкрити рахунок (за ним видадуть до 25 000 гривень на день), переоформити вклад під вищі відсотки, вищі, ніж в "Укрпромі", навіть якщо термін не закінчений (таких більше ніж на 3 мільярди гривень).
Нагадаємо: видачу депозитів планується почати 23 листопада. У "Родоводі" обіцяють, що затримок з виплатами не буде, навіть якщо вкладник захоче отримати до 50 тисяч гривень.
Економіст МЦПД Олександр Жолудь упевнений, що виплати скоро закінчаться, тому що Нацбанк дасть цього року не більше мільярда гривень "живих" грошей: "Для рекапіталізації Кабмін знову випустив дуже невигідні ОВДП - під 9,5% річних з погашенням в 2018-2020 рр., які ніхто не купить, окрім НБУ. Фактично це додемісія, 90% якої піде на ринок валюти і товарів тривалого вжитку, в "Родоводі" залишиться не більше 10% вкладів".
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас