З 1 листопада Банк "Аваль" приступає до продажу облігацій ЗАТ "Укрзернопром" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З 1 листопада Банк "Аваль" приступає до продажу облігацій ЗАТ "Укрзернопром"

Фондовий ринок
68
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль» має намір приступити до відкритого продажу облігацій ЗАТ «Укрзернопром» на первинному ринку з 1 листопада п.р. на загальну суму 6,4 млн. грн.
Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на заступника начальника управління корпоративного банкінгу Олександра Ковальова.
Як заявив О. Ковальов, випуск облігацій ЗАТ «Укрзернопром» було зареєстровано Держкомісією з цінних паперів і фондового ринку 16 жовтня п.р. під номером 79/2/02.
На сьогодні, за його словами, банк проводить збір індикативних заявок на купівлю облігацій ЗАТ «Укрзернопром».
Купонна ставка прибутковості складає 18 проц. річних у перші два квартали (купонні періоди) з додатковими правами як для інвесторів, так і для емітента в наступному, номінал облігацій 100 грн., обсяг емісії — 6,4 млн. грн.
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль», створений у 1992 році, входить у групу найбільших банків України. Серед його акціонерів — ВАТ «Укртелеком» і держпідприємство поштового зв'язку «Укрпошта». Регіональна мережа банку досягає 1200 структурних підрозділів. Розмір чистих активів банку на 1 жовтня п.р. складав 6,6 млрд. грн., статутний фонд — 341,5 млн. грн. На початку вересня АППБ «Аваль» уклав договір із ЗАТ «Укрзернопром», згідно з яким банк виступає менеджером проекту з випуску і розміщення облігацій компанії на загальну суму 6,4 млн. грн.
Компанія «Укрзернопром» почала свою діяльність на українському ринку наприкінці 1998 року, на сьогодні є могутнім вертикально інтегрованим холдингом зі статутним фондом більше 25 млн. грн.
ЗАО «Укрзернопром» управляє низкою підприємств борошномельної і хлібопекарної продукції у різних регіонах країни, серед яких Криворізький млинний комплекс з потужністю переробки до 550 тонн зерна в день, хлібозаводи в Жовтих Водах, м. Кривий Ріг, хлібозаводи «Чернігівхліб», «Ніжинхлеб», «Павлоградхліб» та ін. До складу холдингу також входить Харківська макаронна фабрика.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас