ФРС: Дев'ять із десяти банків США підвищили капітал до "антистресового" рівня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФРС: Дев'ять із десяти банків США підвищили капітал до "антистресового" рівня

Казна та Політика
427
Дев’ять із десяти найбільших американських банків, яким в травні за підсумками стрес-тестів було наказано збільшити капітал, вже наростили його до рівня, що дозволяє пережити можливе погіршення економічної кон'юнктури, повідомив Федеральний резерв США (ФРС).
Єдиний банк, який поки не виконав вимогу регулятора, - GMAC, проте він також вже перебуває в процесі залучення нового капіталу, йдеться в прес-релізі ФРС.
Найбільші банки наростили капітал за рахунок розміщення звичайних акцій на $39 млрд, привілейованих паперів і алогічних інструментів - на $23 млрд, продажу бізнесів і активів на - $9 млрд.
Стрес-тест був проведений на початку року, щоб перевірити, наскільки найбільші банки США справляться з погіршенням ситуації в економіці, якщо це трапиться.
За підсумками тесту десяти з 19 перевірених банків було наказано збільшити рівень капіталу, зокрема Bank of America, наприклад, - на $33,9 млрд, Citigroup Inc. - $5,5 млрд. Всього банкам було рекомендовано залучити близько $75 млрд, фактично ж 10 банків наростили з травня капітал першого рівня на $77 млрд.
За матеріалами:
Фінмаркет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас