Лондон запропонував нову систему управління глобальною економікою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лондон запропонував нову систему управління глобальною економікою

Казна та Політика
596
Розгляд питання про введення загальносвітового податку на фінансові транзакції "є екстреним завданням", заявив на засіданні міністрів фінансів G20, що проходить в Шотландії, прем'єр-міністр Великобританії Гордон Браун.
За його словами, отримані від подібного податку фінансові кошти підуть на стабілізацію банків у разі їх краху. Нинішня заява британського прем'єра стала повною несподіванкою, тому що раніше Лондон виступав проти самої ідеї подібних податків на міжнародні фінансові транзакції. Одночасно британський прем'єр висловився за підготовку кожним банком плану дій на випадок банкротства і надання його на розгляд фінансових властей.
Глобалізація вимагає від нас абсолютно нових підходів, підкреслив Браун. "Нам удалося не допустити входження світової економіки в депресію, і зараз стоїть завдання забезпечення поступального і безкризового розвитку світової глобальної економіки в наступне десятиліття", - зазначив він.
Британський прем'єр повідомив, що Великобританією, як країною-головою фінансової G20, підготовлена концепція кардинальної перебудови світової фінансової системи і створення нових правил для глобальної економіки.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас