Укрексімбанк пропонує нові умови відкриття платіжних карток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрексімбанк пропонує нові умови відкриття платіжних карток

Фондовий ринок
94
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" впровадив нові тарифи комісійної винагороди за операціями з платіжними картками міжнародних систем VISA Int. та MasterCard Int.
Укрексімбанк не тільки знизив основні види тарифів, а й впровадив цілий перелік додаткових сервісів для держателів карток. Відтепер клієнти мають можливість відкривати картки будь-якого класу до одного карткового рахунку та встановлювати різноманітні ліміти витрат за кожною карткою. При цьому відкриття додаткової картки іншої платіжної системи, за класом рівноцінної основній, банк здійснює безкоштовно. Таким чином, сплативши за річне обслуговування однієї картки та відкривши один картковий рахунок, клієнт може отримати дві картки різних платіжних систем - VISA Int. та MasterCard Int.
Крім цього, привабливими залишаються й умови функціонування платіжних карток, випущених Укрексімбанком. Так, розміри незнижуваних залишків за картковим рахунками, відкритими в банку, є найменшими в Україні. Для карток Maestro та VISA Electron він складає усього 30 грн., для карток MasterCard Mass та VISA Classic – 250 грн., для карток Gold-класу – 2500 грн.
Як і раніше, для держателів карток Mass/Classic, Silver та Gold передбачено надання полісу страхування медичних та інших витрат для поїздок за кордон.
Зміни у тарифному плані Укрексімбанку стосуються як відкриття приватних та корпоративних карток, так і відкриття карток за "зарплатними" проектами.
Довідка.
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" – універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в усіх областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є принциповим членом платіжних систем VISA Int. та MasterCard Int., з 1998 – розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас