"Аваль": Попередня он-лайн заявка на отримання мікрокредиту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Аваль": Попередня он-лайн заявка на отримання мікрокредиту

71
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль» упровадив нову послугу для корпоративних клієнтів — оформлення через корпоративний сайт банку «Аваль» у мережі Інтернет попередньої он-лайн заявки на отримання мікрокредиту .
Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на відділ мікрокредитування АППБ «Аваль».
За інформацією відділу мікрокредитування, після заповнення попередньої заявки на одержання мікрокредиту вона автоматично відсилається у відділ мікрокредитування банку, після чого кредитні експерти протягом двох робочих днів зв’язуються з відправником заявки для подальшого співробітництва.
Як повідомили у відділі кредитування, оформити попередню кредитну заявку на корпоративному сайті банку «Аваль» можуть як юридичні особи, так і приватні підприємці. Сума такого кредиту може варіюватися від 100 до 125 тис. дол. США, від 100 до 250 тис. євро, від 1 тис. до 600 тис. грн. Процентна ставка по мікрокредитах складає 14 проц. річних у валюті, і 24-28 проц. річних у гривні. Забезпеченням повернення мікрокредитів може виступати нерухомість, автотранспорт, побутова й офісна техніка тощо.
У цілому, як повідомили у відділі мікрокредитування, термін оформлення таких кредитів займає не більше п’яти робочих днів.
Більш докладна інформація про умови оформлення і видачу мікрокредитів міститься у підрозділі «Кредитні операції/Кредити для мікробізнесу» розділу «Послуги корпоративним клієнтам».
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас