Обама попереджає про нові втрати на американському ринку праці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обама попереджає про нові втрати на американському ринку праці

Казна та Політика
406
Президент США Барак Обама попередив про нові втрати на американському ринку праці. "Ми чекаємо, що в найближчі тижні і місяці зменшення робочих місць в економіці продовжуватиметься", - заявив Обама в понеділок під час виступу в Білому домі.
За словами американського президента, економіка США з січня поточного року продемонструвала солідні успіхи на шляху до відновлення, проте проблеми на ринку праці не вирішаться відразу.
Нагадаємо, що у вересні рівень безробіття в США досяг 9,8%. У майбутні місяці цей показник, як очікується, перевищить позначку в 10%. Адміністрація Обами сподівається, що пік безробіття буде пережитий в 2010 році.
На минулому тижні Білий дім повідомив, що завдяки широкій програмі економічних стимул-реакцій, прийнятій в лютому поточного року, на сьогоднішній день вдалось "зберегти або створити" більше 640 тис. робочих місць в економіці. Багато експертів розкритикували чисельні розрахунки адміністрації Обами, а агентство Associated Press вказало на те, що в попередньому подібному звіті уряд у низці випадків значно завищував цифри.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас