RBS приготував 1,8 млрд. фунтів на бонуси у своєму інвестбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

RBS приготував 1,8 млрд. фунтів на бонуси у своєму інвестбанку

Казна та Політика
154
Врятований державою рік тому, Royal Bank of Scotland відклав майже 2 млрд. фунтів стерлінгів на бонуси співробітників свого інвестиційного банку, і під кінець року ця сума може подвоїтися, повідомляє Guardian.
У першому півріччі 2009 року сукупний розмір нагородних в інвестиційному банку, який входить в RBS, досяг 1,8 млрд. фунтів, що еквівалентно 90 тисячам фунта на людину.
Поки рішення про виплату бонусів за підсумками року не прийнято, а якщо воно буде прийнято, його прийдеться проводити через UK Financial Investments, структуру створену для спостереження за приналежній державі 70% акцій RBS і 43% акцій Lloyds Banking Group. Торік UKFI нав'язала RBS новаторські зміни в сфері бонусів, однак, хоча вона обмежила розмір одноразових наявних виплат, співробітники проте отримали 1 млрд. фунтів у вигляді відтермінованих платежів та облігацій нового типу.
Генеральний директор RBS Стівен Хестер виступив на захист бонусів, нагадавши про "хворобливому, хоча ще не катастрофічному" масовому відтоку з банку відомих у лондонському Сіті гравців, які інші фінансові установи переманили під час голосного політичного скандалу, пов'язаного з бонусами в RBS у минулому році.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас