Велику окружну дорогу навколо Києва ще можна побудувати до Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Велику окружну дорогу навколо Києва ще можна побудувати до Євро-2012

321
Велика окружна дорога навколо Києва може бути побудована протягом 1,5-2 років, якщо буде побудований міст через Дніпро в районі міста Українка (Київська обл.), упевнений голова Київської обласної держадміністрації Віктор Вакараш.
Про це він сказав агентству "Інтерфакс-Україна".
"У нас вже є готові проекти ділянки завдовжки 18 км на києво-московському напрямі (відрізок Великої окружної дороги). Маю надію, що наступного року все ж криза відступить, і ми почнемо будівництво цієї частини", - відзначив В.Вакараш.
Він також відзначив, що якщо буде побудований міст через Дніпро в районі Українки, то будівництво Великої окружної дороги відразу пожвавиться, тому що є відповідна постанова Кабміну про те, щоб надавати будівництво цієї дороги в концесію.
Коментуючи питання будівництва мостів на території Києва, яке триває вже більше п'яти років, В.Вакараш заявив: "Київ будує три мости, але цей міст буде головним".
Після того як міст у районі Українки буде побудований, з'являться сотні інвесторів, які захочуть взяти участь власними коштами в будівництві об'їзної дороги, тому що там передбачається будівництво різних крупних центрів і комплексів - логістичних, туристичних, обслуговуючих, підкреслив глава Київської ОДА.
"Це дасть можливість виконувати ці роботи не лише за рахунок державних коштів, але й за рахунок залучених інвестицій.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас