Зарплатні проекти в регіонах через "Аваль-Экспресс" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зарплатні проекти в регіонах через "Аваль-Экспресс"

Фондовий ринок
86
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль» підписав угоду з «McDonalds-Україна» про виплату заробітної плати співробітникам «McDonalds-Україна» у регіонах через систему термінових грошових переказів «Аваль-Експрес». Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на начальника сектору внутрішніх грошових переказів Віктора Ткаченка. За його словами, угоду між банком «Аваль» і «McDonalds-Україна» було підписано 11 жовтня.
За інформацією прес-служби, сьогодні системою «Аваль-Експрес» користуються такі великі підприємства як Державна митна служба України, АТ «Філіп Морріс Україна», «Реємстма-Україна», «Євро Фудс ГБ Україна» (акція "Gallina Blanka") та ін.
Система «Аваль-Експрес» використовується для термінових переказів по Україні в національній валюті і доларах США через мережу регіональних підрозділів банку «Аваль» і забезпечує миттєвий переказ коштів — виплата одержувачу можлива вже через п'ять хвилин після відправлення.
На сьогодні цією системою можуть користуватися як фізичні особи для переказів у національній та іноземній валюті по всій Україні без відкриття поточного рахунку в банку, так і юридичні — для здійснення різних платежів на користь фізичних осіб по всій Україні, зокрема заробітної плати в рамках зарплатних проектів, представницьких, а також одноразових виплат — винагород при проведенні різних рекламних акцій, розиграшів тощо, та виплат на відрядження.
Агентства системи «Аваль-Експрес» відкриті більш ніж у 920 відділеннях банку, розташованих у всіх регіонах України.
За дев'ять місяців поточного року за цією системою здійснено більше 71 тис. переказів на загальну суму 1,36 млн. дол. і 32,4 млн. грн.
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль», створений у 1992 році, входить у групу найбільших банків України. Серед його акціонерів — ВАТ «Укртелеком», держпідприємство поштового зв'язку «Укрпошта». Регіональна мережа банку перевищує 1180 структурних підрозділів.
Капітал банку на 1 жовтня складав 442 млн. грн., розмір чистих активів — 6569 млн. грн.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас