Глава Volkswagen: Світовий ринок автомобілів відновиться до 2013р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава Volkswagen: Світовий ринок автомобілів відновиться до 2013р.

366
Автомобільні ринки всього світу досягнуть докризових рівнів до 2013 року, наводить агентство Bloomberg слова головного виконавчого директора Volkswagen Мартіна Вінтеркорна.
В 2009 році падіння продажів продовжиться. Ринок скоротиться до 49 млн автомобілів, або на 17% у порівнянні з докризовим максимумом. Втім, на думку М.Вінтеркорна, відновлення в наступному році також не гарантоване. В 2007 році у світі було продано приблизно 59,2 млн легкових і малотоннажних вантажних автомобілів, за даними IHS Global Insight.
"Цілком очевидно, що 2010 стане дуже складним роком", - сказав голова одного з найбільших автовиробників світу. "З'являється усе більше ознак, що найгірше в нинішній кризі ми, може, і пережили, але нам буде потрібно багато часу на відновлення", - вважає М.Вінтеркорн.
У той же час у серпні Volkswagen удвічі зменшив прогноз падіння продажів за підсумками 2009 року, завдяки зростанню попиту в Німеччині й Кітаї - двох ключових ринках для компанії.
Раніше повідомлялося, що Volkswagen, збільшив продажі автомобілів на американському ринку у вересні на 1,5% у порівнянні з вереснем 2008 року завдяки державній програмі обміну старих автомобілів на нові "cash-for-clunkers" ("готівка за автохлам").
Аналогічна програма стимулювання авторинку цього року в Німеччині, де при обміні старого автомобіля його власник одержував знижку в 2500 євро на придбанні нового, також дозволила Volkswagen збільшити продажі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас