Київ має намір домовитися з "Нафтогазом" та "Київенерго" про стабільне газопостачання міста в опалювальний сезон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ має намір домовитися з "Нафтогазом" та "Київенерго" про стабільне газопостачання міста в опалювальний сезон

Енергетика
128
Київська міська державна адміністрація має намір домовитися з Національною акціонерною компанією "Нафтогаз України" й енергопостачальною компанією "Київенерго" про стабільне газопостачання столиці протягом опалювального сезону.
Про це журналістам сказав перший заступник голови міськадміністрації Анатолій Голубченко, відповідаючи на питання Українських Новин.
Він повідомив, що сторони розробили меморандум, відповідно до якого мерія візьме на себе зобов'язання реструктуризувати свої борги за газ, а "Нафтогаз" у свою чергу гарантує стабільні поставки газу.
"Там (у меморандумі) не про суми мова йде, а про обсяги газу: газ буде в тій необхідній кількості, яка потрібна для забезпечення параметрів температури теплоносія відповідно до температури повітря на вулиці", - сказав Голубченко.
Він сподівається, що меморандум буде підписаний або в п'ятницю, 2 жовтня, оскільки він зустрічається із представниками "Нафтогазу", або 5 жовтня.
Як повідомляло агентство, дочірнє підприємство "Нафтогазу" "Газ України" має намір укладати договори на поставку газу в опалювальному сезоні 2009-2010 років тільки з тими підприємствами комунальної теплоенергетики, які повністю розрахувалися за спожитий раніше газ.
Опалювальний сезон у житлофонді Києва орієнтовно почнеться 15 жовтня за умови зниження середньодобової температури повітря до +8 градусів, а в медичних й освітніх установах - залежно від надходження від них заявок.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас