Боржники Укрпромбанку отримали можливість не платити пеню — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Боржники Укрпромбанку отримали можливість не платити пеню

Кредит&Депозит
859
Укрпромбанк розширив програму підтримки позичальників-фізосіб, у яких виникли труднощі з обслуговуванням кредитної заборгованості. Якщо позичальники в період з 1 по 31 жовтня погасять свою прострочену заборгованість, то для них скасовуються нараховані штрафні санкції (штрафи, пені). Про це повідомляється на офіційному сайті банку.
Як пояснили в кредитному відділі Укрпромбанку, пеню можна буде не платити, якщо вся сума заборгованості буде сплачена одним платежем. При цьому величина пені й те, як довго позичальник затримував виплати, не має значення.
Нагадаємо, як стало відомо "Делу", Platinum Bank (до грудня 2008 року - Міжнародний іпотечний банк) веде переговори з Нацбанком про придбання Укрпромбанку. Керівництво цієї фінустанови вже подало в Нацбанк документи, які регулятор вимагає для перевірки потенційних інвесторів.
Укрпромбанк заснований в 1989 році. За даними НБУ на початок липня, активи банку складали 9,5 млрд. грн., статутний капітал - 836 тис. грн. На початок вересня депозити фізичних осіб, за даними банку, складали 6,8 млрд. грн., депозити юридичних осіб - 1,6 млрд. грн. Перше півріччя банк закінчив з чистим збитком в 4,6 млрд. грн.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас