У Росії гроші не вважають основним джерелом стресу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Росії гроші не вважають основним джерелом стресу

Казна та Політика
203
Росія очолила список з трьох країн, де найменше людей, схильних до стресу через гроші. Там таких набралося тільки 15%.
В процесі опитування "Яка основна причина Вашого стресу?", проведеного журналом "Рідерз Дайджест" в 16 державах, 150 учасникам від кожної країни пропонувалося вибрати з декількох можливих відповідей, серед яких "гроші", "сім'я", "здоров'я" і "обстановка в світі", повідомляє РІА Новості з посиланням на CNN.
За даними опитування, за Росією йдуть Франція (18%) і Італія (19%). На думку більшості опитаних в цих трьох країнах, головною причиною для стресу є сім'я.
Але з'ясувалося, що в більшості опитаних країн саме гроші найчастіше заганяють людей в стан стресу, витісняючи такі, здавалося б, важливі чинники, як сім'я і здоров'я.
Лідером серед "зациклених" на грошах опинилася Малайзія - 58% опитаних, друге місце поділили між собою Китай і Сінгапур - 55% і на третьому місці США з 48%.
Другою найпопулярнішою відповіддю на поставлене перед учасниками запитання виявилася "обстановка в світі". Саме так відповіли 47% чоловіків і 32% жінок у Німеччині, 38% чоловіків і 32% жінок у Бразилії.
Організатори опитування з'ясували, що в деяких країнах думка чоловіків і жінок з цього питання сильно різнилася. У Індії проблемою світової обстановки стурбовані 41% жінок і лише 19% чоловіків.
В Іспанії ж більшість жінок турбує питання сім'ї, тоді як представники сильної статі в цій країні стурбовані обстановкою в світі.
Італія виявилася єдиною країною, де чоловіків найбільше турбують не гроші, не сім'я, а їхнє власне здоров'я.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас