Акції в Азії дорожчають у середу на прогнозах, що покращилися, і фінрезультатах компаній регіону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акції в Азії дорожчають у середу на прогнозах, що покращилися, і фінрезультатах компаній регіону

Фондовий ринок
139
Фондові індекси Азіатсько-Тихоокеанського регіону підвищуються з відкриття торгів у середу, оскільки NGK Insulators Ltd. поліпшила прогноз прибутку, а Micron Technology Inc. скоротила чистий збиток, повідомило агентство Bloomberg.
Зведений індекс АТР MSCI Asia Pacific, що враховує зміни котирувань на фондових майданчиках 14 країн регіону, піднявся на 0,5% з відкриття торгів - до 117,35 пункту.
Японський індекс Nikkei 225 додав 0,1%. Як повідомляють інформовані джерела, Банк Японії вже в жовтні може прийняти рішення не продовжувати екстрену програму викупу корпоративних боргових зобов'язань, оскільки доступність приватного кредитування покращилася.
Китайський Shanghai Composite виріс на 0,7%. Торговельні майданчики Китаю будуть закриті на тиждень починаючи із четверга.
Котирування акцій японському NGK Insulators підскочили на 8,1%, тому що компанія очікує росту попиту на ізоляційну продукцію для автомобілів і електроніки. Прогноз чистого прибутку компанії на поточний фінансовий рік збільшений на 14% - до 12,5 млрд ієн ($139 млн).
Виробник комп'ютерної пам'яті Micron скоротив збиток за 4-й фінансовий квартал до $88 млн із $344 млн за аналогічний період попереднього року. Результати виявилися майже вдвічі кращими за очікування аналітиків.
Ринкова вартість південнокорейського чипмейкера Hynix Semiconductor Inc. підвищилася на звітності Micron на 1,5%. Акції Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. подорожчали на 1,3%.
Ціна паперів гонконгської будівельної та логістичної компанії China South City Holdings Ltd. звалилася на 26%. За тиждень China South - уже четверта компанія, акції якої різко дешевшають у перший день торгів після IPO.
Експерти вважають, що попит на акції в Гонконзі погіршується. Найбільша компанія світу з торгівлі пальмовою олією Wilmar International Ltd. прийняла рішення відкласти IPO у Гонконзі до остаточної стабілізації фондового ринку.
Курс цінних паперів Korea Gas, найбільшого покупця зрідженого газу у світі, обвалився на 9,6% через плановану допемісію акцій.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас