Сивульський: Ми завершимо ревізію ДУС за три місяці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сивульський: Ми завершимо ревізію ДУС за три місяці

Казна та Політика
153
Повномасштабна ревізія діяльності Державного управління справами займе три місяці, заявив керівник ГоловКРУ Микола Сивульський. За його словами, особливу увагу при перевірці звернуть на умови передачі в оренду державного "Президент-готелю".
"Створена урядова комісія діятиме виключно в рамках закону. Глибока і повномасштабна ревізія може тривати три місяці", - заявив керівник КРУ на питання про терміни проведення перевірки Держуправління справами.
За словами Миколи Сивульського, перевірки діяльності Держуправління справами не відбувалися впродовж тривалого часу внаслідок обмеженого кадрового та організаційного ресурсу КРУ.
"Чому раніш не перевіряли? Насправді ресурс КРУ досить обмежений. Середній інтервал перевірок - п’ять-шість років. В Україні є такі структури, які не перевірялися з 2002 року", - проінформував він.
При цьому особливу увагу під час перевірки керівник КРУ пообіцяв приділити умовам передачі в оренду державного "Президент-готель".
"Ми повернемо державі "Президент-готель", який, за наявною в нас інформацією (вона вже пролунала в ЗМІ), нове керівництво ДУС віддало в оренду на 49 років якійсь невідомій структурі. Це інформаційна бомба. Якщо дані підтвердяться під час перевірки, це буде шоком для громадськості", - заявив Сивульський.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас