Експерт: Єдина динаміка на українському фондовому ринку все ще відсутня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Єдина динаміка на українському фондовому ринку все ще відсутня

Фондовий ринок
214
Єдина динаміка на українському фондовому ринку як і раніше відсутня. Так прокоментував поточну ситуацію на ринку брокер торговельного відділу інвестиційної компанії ЗАТ "Альтана Капітал" Євген Пшенічкін. За його словами, приводи для подальшого зростання поки відсутні, причин для падіння теж нема, але будь-яка негативна новина може стати стимулом до коректувального руху.
За інформацією Є.Пшенічкіна, найбільший інтерес на вчорашніх торгах у продавців був звернений до акцій "Укрнафти", по яких на Українській біржі було здійснено близько 136 угод обсягом 4,9 млн. грн. За підсумками дня впевнене зростання показали папери Полтавського ГЗК (+4%), "Мотор Січі" (+3,2%). Аутсайдерами сесії (слідом за американськими аналогами) є акції банківського сектору. Зниження показали акції "Райффайзен Банку Аваль" (-0,28%), "Укрсоцбанку" (-0,03%) і банку "Форум" (-0,82%).
Серед важливих внутрішніх новин, які, на думку брокера, у перспективі можуть вплинути на динаміку вітчизняних бірж, можна виділити домовленість між МВФ і Україною про виділення четвертого траншу в рамках кредитної програми в листопаді 2009 року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас