“VISA-ПриватБанк” - візитна картка України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

“VISA-ПриватБанк” - візитна картка України

Фондовий ринок
284
8 жовтня 2002 року ПриватБанк повідомив журналістів про початок реалізації нового проекту із випуску пластикових карток міжнародної платіжної системи VISA із оригінальним дизайном у національному стилі. І першим кроком у реалізації цього проекту є випуск карток, оформлених з використанням авторських робіт майстрів Петриківського розпису. Як повідомили представники банку, випуску карток із новим дизайном передувала велика робота із вивчення творчого надбання майстрів Петриківки, створення неповторних робіт найкращими майстрами народного розпису. І сьогодні нова картка ПриватБанку є гідним внеском банку у процес розбудови української держави, розвитку банківської системи країни, збереження національної культури.
“Ми намагаємося зробити такий фінансовий інструмент, як банківська пластикова картка, не тільки звичним, сучасним та зручним у користуванні для кожного українця, а й дійсно національним банківським продуктом”, - говорить Голова Правління ПриватБанку Олександр Дубілет. Підкреслюючи, що орієнтація на передові технології, розвиток сучасної мережі обслуговування пластикових карток, завжди були одним із головних пріоритетів діяльності банку. Цього року банк значно збільшив обсяги емісії карток, розширив мережу обслуговування карткових продуктів. На сьогодні обсяг емісії банком пластикових карток VISA та MasterCard досяг 1,8 мільйонів, із них близько 1,5 мільйона складають картки VISA. У мережі обслуговування пластикових карток ПриватБанку працює понад 500 банкоматів, більше ніж 10 000 POS-терміналів, 1 658 пунктів виплати готівки. Принаймні, той факт, що сьогодні кожні сім секунд у ПриватБанку оформлюється нова пластикова картка, говорить про великий рівень довіри з боку пересічного українця до банківської системі, і зокрема, ПриватБанку, та найсучасніших банківських продуктів.
За словами Президента компанії VISA CEMEA (Central and Eastern Europe, Middle East and Afica) пані Енн Кобб (Anne-L. Cobb), першу в Україні картку системи VISA було емітовано ПриватБанком 8 жовтня 1996 року. Завдяки плідній співпраці із банками – членами VISA, і насамперед, ПриватБанком, на сьогодні український ринок пластикових карток є одним із найбільш розвинених у Східній Європі, а пластикові картки VISA є дуже популярними серед українців.
За словами представників ПриватБанку, у реалізації проекту банк не обмежиться лише використанням у дизайні карток Петриківського розпису, а й планує приділяти увагу іншим національним традиціям, найкращім здобуткам культурної спадщини України. При цьому, використання банком авторських робіт провідних майстрів України - це не лише реальна підтримка мистецтва, а й популяризація серед населення країни найкращих культурних традицій.
Нову картку VISA від ПриватБанку із “національним обличчям” найближчим часом можна буде замовити у будь-якому із понад 1 330 відділень банку по всій Україні та у банків-агентів як в Україні, так і за кордоном. Сьогодні ж перші екземпляри нових карток отримали всі учасники прес-конференції компанії VISA CEMEA та ПриватБанку в Києві.
Довідка:
Петриківський розпис є одним із різновидів художніх промислів України, заснованих на прадавніх традиціях орнаментики, що широко використовувалися у побуті українців, зокрема, запорізьких козаків. Назва розпису походить від назви старовинного козацького поселення Петриківки у сучасній Дніпропетровській області, заснованого у 1772 році. Протягом декількох століть тут сформувалася самобутня школа розпису, що не має аналогів як в країні, так і за кордоном. Сьогодні роботи майстрів Петриківського розпису представлені у музеях понад 40 країн світу та у багатьох приватних колекціях.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас