Альфа-Банк відкрив філію в Харкові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк відкрив філію в Харкові

Фондовий ринок
880
Здійснюючи широкомасштабну програму по розвитку регіональної мережі в Україні, Альфа-Банк відкрив філію в Харкові.
Відкриття філії Альфа-Банку в Харкові забезпечить упровадження новітніх банківських технологій у фінансову систему регіону, активізує реалізацію інвестиційних проектів, спрямованих на розвиток пріоритетних галузей економіки Харківської області.
Харківська філія Альфа-Банку надасть своїм клієнтам повний комплекс банківських продуктів і послуг універсального фінансового інституту.
Той факт, що за підсумками минулого року Харківська область входить у число регіонів, що одержали найбільший обсяг інвестиційних коштів, а також наявність тісних виробничих зв'язків підприємств Харківської області з російськими компаніями (більш 50% експорту підприємств Харківської області приходиться на Росію) дозволяють із упевненістю говорити про необхідність і своєчасність передових фінансових технологій як для всілякої підтримки й обслуговування інвестицій в економіку області, так і для супроводу фінансових операцій підприємств регіону.
Серед основних конкурентних переваг Альфа-Банку – гнучкий підхід до потреб клієнтів, можливість довгострокового кредитування, забезпечення взаємовигідного співробітництва з закордонними компаніями, завдяки взаємодії з ВАТ «Альфа-Банк» (Росія), а також дочірніми банками в Нідерландах і Казахстані.
Альфа-Банк також має намір брати участь у рішенні соціальних проблем регіону, здійснюючи благодійну і культосвітню діяльність.
Адреса Харківської філії ЗАТ «Альфа-Банк»: 61003, площа Р. Люксембург, 2, тел./факс: (057) 771-0601, e-mail: Kharkiv@alfabank.kiev.ua.
ЗАТ «Альфа-Банк» (Україна) поступально й ефективно розвивається в Україні як універсальний банк, що пропонує своїм клієнтам максимальний набір банківських продуктів і послуг. Валюта балансу банку за перше півріччя зросла на 38,7% і на 1 липня 2002 року склала 254,869 млн грн. Капітал склав 73,491 млн грн. Обсяг коштів клієнтів зріс на 13,3% - до 74,704 млн грн. У жовтні 2001 року Альфа-Банк почав власну емісію міжнародних пластикових карт Visa Int. в Україні.
Найбільш великі клієнти Альфа-Банку в Україні - ВАТ «Дніпроспецсталь», НПІГ «Інтерпайп», ВАТ «Сумське НПО ім. Фрунзе», ТД «Жидачівський паперовий комбінат», ВАТ «Насосенергомаш», ПІІ «Тнк-Україна», ЗАТ АСК «Остер-Київ», ЗАТ «АРС», ВАТ «Азов», ЗАТ «АВК», АТ «ДАНКО», СП «Метален», ВАТ «Нікопольський завод феросплавів».
Успішно реалізуються власні інвестиційні проекти Альфа-Банку в області засобів масової інформації і фармацевтики, серед яких ЗАТ «Новий канал», ЗАТ «Наше Радіо», ЗАТ «Діорама» - видавець газети «Діорама плюс «Московський Комсомолець», ВАТ «Галичфарм».
У 2002 році Альфа-Банк планомірно розширює свою присутність в українських регіонах: у вересні відкрита філія в Донецьку, відкриються філії в Дніпропетровську, Миколаєві, відділення в Києві.
Харківський регіон розташований на південному сході України. Населення області – близько 3 млн (третє місце в Україні), Харків займає друге місце після Києва по чисельності населення (близько 1,5 млн). Область займає 5,2% площі України і містить велику частину її основних природних ресурсів. В області виробляється 40% загальноукраїнського обсягу природного газу, регіон є ведучим центром промислового виробництва. Основні позиції експорту області - машини і важке устаткування, повітряні судна і космічні системи, електроустаткування, фармацевтичні препарати і хімікати, продукти харчування і споживчі товари.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас