У Великобританії затримані грабіжники ювелірного магазину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Великобританії затримані грабіжники ювелірного магазину

Кримінал
408
Майже через два тижні після найбільшого пограбування магазину ювелірних виробів за всю історію Великобританії, поліція затримала двох підозрюваних у скоєнні цього злочину. Як повідомив Скотланд-Ярд у четвер, 20 серпня, чоловіки були затримані напередодні. При цьому представники британської поліції відмовилися повідомляти які-небудь подробиці затримки, вказавши на "інтереси слідства".
6 серпня двоє добре одягнених чоловіків у фешенебельному районі Лондона Мейфер зскоїли напад на один з найвідоміших магазинів, що спеціалізуються із продажу ювелірних прикрас. Погрожуючи зброєю співробітникам магазину, вони викрали коштовності на загальну суму 40 мільйонів фунтів стерлінгів (46,5 мільйонів євро). Здобутком злочинців стали каблучки, кольє, браслети і годинники, прикрашені діамантами.
З моменту злочину слідчі Скотланд-Ярду активно розшукували грабіжників, за допомогу була оголошена винагорода в розмірі одного мільйона фунтів стерлінгів. Але, незважаючи на це, а також на те, що за записом камер спостереження поліції було відомо, як виглядають злочинці, довгий час про грабіжників не надходило практично ніякої інформації. Тим часом, як повідомляє в четвер агентство dpa, минулого тижня за підозрою в причетності до найбільшого пограбування вже була затримана одна людина, однак, пізніше вона була звільнена під заставу.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас