Баффет продає енергетичні компанії й купує фармацевтичні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Баффет продає енергетичні компанії й купує фармацевтичні

Фондовий ринок
574
Мільярдер Уоррен Баффет за останні місяці купив мільйони акцій фармацевтичних компаній і компаній сектору охорони здоров'я, одночасно позбувався акцій енергетичних компаній, повідомляє CNNMoney.com.
З документів, представлених у п'ятницю його інвестиційною компанією Berkshire Hathaway (BRK) в американську Комісію з коштовних паперів і бірж, найбільших придбань Баффета в другому кварталі було майже 4 млн. акцій компанії Johnson & Johnson (JNJ), у результаті якого його пакет акцій цієї компанії збільшився майже до 37 млн.
Баффет також купив 1,2 млн. акцій виробника лабораторного облданання Becton Dickinson & Co. (BDX). Раніше в нього не було акцій цієї компанії.
При цьому інвестиційний гуру продав близько 7 млн. акцій ConocoPhillips (COP), однак у нього залишилося понад 56 млн. акцій цієї компанії. Він також продав весь свій пакет акцій комунальної компанії Constellation Energy (CEG) - 14,8 млн. акцій. У числі інших великих продажів названі пакети за 1 млн. акцій компаній Home Depot (HD), Wellpoint (WLP) і United Health Group (UNH).
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас