Касира Ощадбанку заохочено за вилучення у афериста картки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Касира Ощадбанку заохочено за вилучення у афериста картки

Фондовий ринок
132
На кореспондентський рахунок Державного ощадного банку України від міжнародної платіжної системи VISA International днями надійшла винагорода за вилучення емітованої португальським банком картки, яку раніше втратив його клієнт. Преміальних у розмірі 165 доларів США удостоєно касира однієї з чернівецьких філій Ощадбанку. Саме його пильність запобігла спробі шахрайським шляхом зняти готівку по загубленій міжнародній платіжній карті.
А відбувалося все от як. Наприкінці серпня сюди зайшов відвідувач і, пред'явивши пластикову карту VISA, попросив видати йому в американських доларах кругленьку суму. Діючи згідно з інструкцією, працівник Ощадного банку дуже швидко встановив – пред'явлений «пластик» значиться серед загублених карток. Почувши з віконця каси вимогу показати свої документи, візитер не став цього робити, а вирішив ретируватися геть.
Словом, задуманий аферистами трюк з картками і на цей раз в Ощадбанку не пройшов. Порада власникам пластикових карт: якщо ви виявите, що ваша картка загублена або вкрадена, терміново зв'яжіться з банком, який вам її видав. Тоді вона буде занесена у stop-list (спеціальний список, що розсилається пунктам приймання карток), що не дозволить іншим особам скористатися вашими коштами.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас