АППБ "Аваль" залучив ще одного партнера для продажу автомобілів у кредит — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АППБ "Аваль" залучив ще одного партнера для продажу автомобілів у кредит

Кредит&Депозит
83
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль» залучив ще одного партнера — Citroen (УкрАвтоЦентр (тел: 457-57-57, 488-33-77, autosalon@citroen.kiev.ua)) — для продажу автомобілів у кредит приватним особам. Про це повідомила прес-служба з посиланням на відділ споживчого кредитування.
За їх інформацією, Citroen можна придбати у кредит у автодилерів — партнерів АППБ «Аваль» зі строком кредитування до 36 місяців з процентною ставкою 21% — у гривнях і 13% — у доларах США. Особистий внесок позичальника складає 30% від вартості автомобіля.
Програма «Автомобілі у кредит» діє для фізичних осіб і передбачає кредитування на купівлю автомобілів вітчизняного, російського та іноземного виробництва (ЗІЛ; ГАЗ; УАЗ; ВАЗ; Skoda; Opel; Audi; Mitsubishi; Toyota; Honda; Peugeot; Volkswagen, Skoda; Citroen) у автодилерів — партнерів банку «Аваль». Особистий внесок позичальника складає 25-50% від вартості автомобіля, термін кредитування — від 12 до 36 місяців. Розмір процентної ставки залежить від терміну кредитування і марки автомобіля. Головним забезпеченням повернення кредиту є застава автомобіля, придбаного на кредитні кошти. Договір застави завіряється нотаріально. Однією з базових умов кредитування є обов’язкове страхування громадянської відповідальності власника та повне КАСКО за рахунок позичальника на весь термін дії кредиту.
За інформацією відділу споживчого кредитування, щоб взяти участь у програмі «Автомобіль у кредит», необхідно звернутися до автодилера, визначитися з маркою, комплектацією та ціною автомобіля й одержати перелік документів, необхідних для надання кредиту; надати у банк повний пакет документів. Після одержання позитивного рішення банку про кредитування укласти з автодилером договір купівлі-продажу автомобіля й оплатити автодилеру власний внесок; оформити постійне реєстраційне посвідчення на транспортний засіб й укласти договір застави автомобіля з банком і договір страхування майна з погодженими банком страховими компаніями, після чого позичальнику буде надано кредитні кошти.
Більш детальна інформація про загальні умови кредитування міститься на сайті АППБ «Аваль» у підрозділі «Кредитування» розділу «Послуги приватним особам».
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас