Китай відкриє двері для приватних інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай відкриє двері для приватних інвестицій

Казна та Політика
229
Влада Китаю має намір створювати вітчизняним малим і середнім підприємствам більш сприятливі умови в сфері доступу на ринок, оподатковування і кредитів, щоб більшою мірою виявити роль приватних інвестицій.
Про це повідомили на прес-конференції, організованій Прес-канцелярією Держради КНР, передає Синьхуа.
"Необхідно без найменших коливань заохочувати та підтримувати розвиток економіки, заснованої на несуспільних формах власності, і надалі розширювати доступ приватних підприємств до сфер застосування капіталу", підкреслив на прес-конференції заступник керівника Державного комітету зі справ розвитку та реформ Чжу Чжисинь.
Заступник міністра фінансів КНР Дін Сюедун повідомив, що для сприяння зростанню приватних інвестицій китайський уряд вживає низку заходів, які включають, зокрема, зниження податкового тягаря для підприємств, введення споживчого податку на додану вартість, зменшення обмежень на випуск облігацій підприємств, посилення фінансово-податкової підтримки підприємствам.
Віце-директор Народного банку Китаю Су Нін, у свою чергу, запевнив, що більш активні зусилля будуть спрямовані на те, щоб задовольнити потреби малих і середніх підприємств в акумуляції коштів.
За статистикою, на кінець червня цього року в країні обсяг залишків за кредитами для малих і середніх підприємств досяг 13,7 трлн. юанів, збільшившись на 31,3% у порівнянні з тим же періодом минулого року. Темпи зростання були на 17,8 процентного пункту вищими, ніж наприкінці минулого року.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас