Ющенко пообіцяв зупинити приватизацію ОПЗ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко пообіцяв зупинити приватизацію ОПЗ

Фондовий ринок
668
Президент України Віктор Ющенко під час візиту в Одесу пообіцяв зупинити приватизацію Одеського припортового заводу, якщо на підприємстві не буде проведений екологічний аудит.
Так, за словами депутата Одеської міськради від ПР, лідер громадської організації Якість життя Олексій Гончаренко, екологічний аудит є основною вимогою учасників пікету, які сьогодні зустрічали главу держави в одеському аеропорту.
"Ми передали Вікторові Ющенку звернення городян за підписом майже 5 тисяч людей, у якому вимагаємо виконання Закону про екологічний аудит відносно ОПЗ. Ця процедура повинна дати відповідь, чи можна приватизувати підприємства, і якщо так, то на яких умовах", - повідомив Гончаренко.
Разом з тим, він відзначив, що глава держави пообіцяв передати вимоги одеситів Кабміну і проконтролювати процедуру проведення аудита.
"У випадку, якщо аудита не буде, Віктор Ющенко готовий накласти вето на рішення про продаж ОПЗ", - повідомив Гончаренко.
Нагадаємо, у Фонді держмайна України заявили, що на Одеський припортовий завод претендують уже 10 компаній, що дозволить збільшити вартість активу до $900 млн.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас