У Донецьку за борги перед водоканалом заарештували 314 квартир і 23 автомобілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Донецьку за борги перед водоканалом заарештували 314 квартир і 23 автомобілі

Казна та Політика
735
У Донецьку в населення за борги перед комунальним підприємством "Донецькміськводоканал" у цей час арештовано 314 квартир і 23 автомобілі.
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомила прес-служба міськводоканалу.
Згідно з повідомленням, за перше півріччя 2009 року за борги перед КП "Донецькміськводоканал" за рішенням суду накладено 337 арештів на майно неплатників.
У міськводоканалі відзначили, що найбільше квартир (111) арештовано в центральному Ворошиловському районі Донецька, автомобілів - у Калінінському районі, там за борги з водопостачання та водовідведення виконавча служба заарештувала 13 автомобілів неплатників.
У зв'язку з боргами, що нагромадилися, населення перед водоканалом, які на сьогодні становлять більше 54 млн. грн., керівництво КП "Донецькміськводоканал" заявляє про намір приділити судовому переслідуванню боржників особливу увагу.
"Подавати до суду будемо практично на всіх абонентів, у кого на особовому рахунку зафіксована заборгованість, без розглядів, звідки і чому вона в них утворювалася, - заявив перший заступник директора КП "Донецькміськводоканал" Юрій Перебейнос. - Гроші, які нам заборгувало населення, потрібні для підготовки водопровідно-каналізаційного господарства міста до зими та погашення рахунків за енергоресурси".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас