Зарплати на підприємствах малого бізнесу у США впали до трирічного мінімуму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зарплати на підприємствах малого бізнесу у США впали до трирічного мінімуму

Казна та Політика
298
Зарплати в малих американських компаніях перебувають зараз на найнижчому рівні з березня 2006 р., а впевненість серед власників бізнесів падає на тлі чуток про ті витрати, які уряд збирається зробити на реформу охорони здоров'я. Такі дані містяться в черговому щомісячному дослідженні, проведеному Surepayroll, повідомляє Reuters.
Дослідження ґрунтується на вивченні платіжних відомостей десятків тисяч малих підприємств по всій Америці. Так, згідно з ним, середня зарплата працівників цих підприємств упала на 0,8% у липні відносно червня. Падіння з початку року склало вже 5% і тепер середня річна зарплата тут становить $29,995. Востаннє зарплати опускалися нижче $30000 більше трьох років тому.
Незважаючи на численні ознаки того, що економіка США вже досягла дна, власники бізнесів продовжують втрачати оптимізм. Наприкінці липня 56% з них заявили про те, що є оптимістами щодо питання розвитку малого бізнесу в США. У травні та червні цей показник перевищував 70%. У падінні впевненості бізнесмени звинуватили реформу, що насувається, охорони здоров'я, пов'язану з великими витратами.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас