Міністр ЖКГ порадив киянам платити за старими тарифами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр ЖКГ порадив киянам платити за старими тарифами

Казна та Політика
390
Міністр із питань житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко радить киянам продовжувати оплату житлово-комунальних послуг за старими тарифами.
Про це він сказав сьогодні журналістам.
Міністр відзначив, що сам сплачує послуги також за старими тарифами. "Я думаю, що потрібно просто спокійно платити за старими тарифами", - сказав Кучеренко.
Нагадаємо, Київський апеляційний адміністративний суд 27 липня 2009 року скасував визначення райсуду про зупинку дії нових тарифів на житлово-комунальні послуги.
Раніше Шевченківський райсуд Києва своїм визначенням у справі 2а-57/09 зупинив дію розпоряджень КМДА від 29 квітня 2009 року про підвищення комунальних тарифів. Суд прийняв це рішення за позовом правозахисника Віктора Лантухи.
Відповідно до вищевказаних розпоряджень КМДА, з 1 червня в Києві тарифи на воду та опалення були збільшені приблизно вдвічі. Тарифи на послуги за утримання будинків, споруджень і прибудинкової територій, які надаються ЖЕО, визначені у кожному будинку окремо.
17 липня Кабінет міністрів призупинив дію розпоряджень Київської міської державної адміністрації NN516, 518, 520 від 29 квітня 2009 року про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.
Коментуючи це рішення уряду, мер Києва Леонід Черновецький назвав дії уряду незаконними. "Призупинення Кабінетом міністрів України дії нових тарифів виконавчого органу Київрада є незаконним і здійснено напередодні президентських виборів в Україні", - заявив Леонід Черновецький.
Нагадаємо, на сьогодні київський мер перебуває у відпустці.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас