На Буковині банкір привласнив 100 тисяч гривень депозитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Буковині банкір привласнив 100 тисяч гривень депозитів

Кримінал
490
Фінансовий консультант одного з районних відділень комерційного банку на Буковині привласнив кошти з депозитних рахунків громадян, чим завдав шкоди банківській установі на суму понад 100 тисячі гривень.
Як повідомили в секторі зв'язків із громадськістю УМВС України в Чернівецькій області, 27-річний буковинець, працюючи на посаді фінансового консультанта одного з районних відділень комерційного банку, зловживаючи службовим становищем, протягом другої половини 2008 року і цього року викрадав великі суми з депозитних рахунків громадян. Привласнені кошти він використовував у власних цілях. Своїм злочинними діями фінансовий консультант завдав шкоди банківській установі на суму більш ніж 100 тисяч гривень.
Банківський працівник затриманий і доставлений в ізолятор тимчасового утримання при УМВС України в Чернівецькій області. На що саме фінансист витрачав чужі кошти, зараз установлюють правоохоронці.
За даним фактом прокуратурою Чернівецької області порушена кримінальна справа за ознаками складу злочину, передбаченого частиною 4 статті 191 КК України - присвоєння, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас