Тимошенко доручила Мінфіну сформувати бюджет на 2010 р. згідно із положеннями нового Бюджетного кодексу, який ветував Президент — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко доручила Мінфіну сформувати бюджет на 2010 р. згідно із положеннями нового Бюджетного кодексу, який ветував Президент

Казна та Політика
218
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко доручила Мінфіну сформувати бюджет на 2010 р. згідно із положеннями нового Бюджетного кодексу, на який Президент наклав вето. Таке доручення вона дала сьогодні на початку засідання уряду.
"Я б хотіла, щоб все було розраховано, все подано і після президентської кампанії, завершальний другий тур якої відбудеться у лютому 2010 р., ми підпишемо такий бюджет, який повністю перерозподілить гроші на рівень місцевого самоврядування. І наша урядова команда від цього не відступить ні на крок", - сказала Ю.Тимошенко.
Вона також закликала Асоціацію місцевих громад "боротися за свої права". "Президент учинив не як Президент, а як банальний політикан, який хоче будь-якою ціною зруйнувати конкурентів на президентських перегонах … Я хочу об'єднати зусилля уряду з усіма асоціаціями місцевого самоврядування і добитися того, щоб Президент або відкликав своє вето, або це вето мусить бути подолане у Верховній Раді", - сказала прем'єр.
Нагадаємо, Президент України Віктор Ющенко 20 липня 2009 р. наклав вето на закон №2709 "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас