Lehman Brothers погашає борги шляхом розпродажу на eBay — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lehman Brothers погашає борги шляхом розпродажу на eBay

530
Інвестиційний банк Lehman Brothers Holdings Inc. розпродає на аукціоні eBay.com фірмову продукцію, яка колись поширювалася серед клієнтів і співробітників банку безкоштовно, повідомляє агентство Bloomberg.
Серед товарів, представлених на розпродажі: шовкова краватка за 25 доларів, плюшевий ведмідь у светрі "LHB" за 15 доларів, парасолька за 20 і багато іншого. Аукціон проводиться під гаслом: "Купи частину історії". "Усі ці товари ніколи більше не будуть зроблені, тому зараз на них є попит", - цитує агентство слова представника банку Кімберлі Маклеода.
Усі виручені від розпродажу гроші будуть відправлені на погашення кредитів. За словами голови Lehman Браяна Марсала, на даний момент борг банку становить 250 млрд доларів. Для порівняння, максимальна ринкова вартість Lehman у лютому 2007 року становила 45 млрд, відзначає агентство.
Цей аукціон може стати приводом для численних глузувань, але він навряд чи змусить сміятися інвесторів, пише Bloomberg. Банкрутство Lehman Brothers було одним з найгучніших в історії США. Дотепер банк продовжує розраховуватися з юристами і консультантами за проведення процедури банкрутства. Як повідомлялося, на початку липня Lehman Brothers заплатив їм 262,6 млн доларів.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас