"Київський метрополітен": Економічно обґрунтований тариф проїзду у метро становить 2 грн 52 коп. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київський метрополітен": Економічно обґрунтований тариф проїзду у метро становить 2 грн 52 коп.

Казна та Політика
986
Економічно обґрунтований тариф проїзду у київському метрополітені становить 2 грн 52 коп. Про це повідомив журналістам начальник КП "Київський метрополітен" Петро Мірошников.
За його словами, зараз середня вартість однієї поїздки в метро складає 1 грн 10 коп. Разом з тим він наголосив, що питання підвищення тарифу поки не стоїть. "Питання тарифів знаходиться не в компетенції метрополітену, а у компетенції КМДА", - сказав він.
Він повідомив, що метрополітен з держбюджету за І півріччя 2009 р. отримав 12 млн грн замість 130 млн грн, необхідних для компенсації проїзду в метрополітені пільгових категорій населення.
П.Мірошников зазначив, що метрополітен вивчає питання обмеження кількості поїздок у проїзному квитку та запровадження вартості проїзду залежно від кількості зупинок.
За його словами, запровадження такого проекту є передчасним, оскільки від цього постраждають мало захищені верстви населення. "Ми (київський метрополітен) не будемо пропонувати місту запроваджувати такий тариф", - наголосив він.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас